05 mei 2020

Gaat niet door: Bevrijdingsloop

Locatie: Wageningen-Hoevelaken-Nijkerk Tijd: 00:00 u - 10:00 u

Ieder jaar organiseert de Oranjevereniging Nijkerk de bevrijdingsloop. Dit jaar in samenwerking met de Oranjevereniging Hoevelaken. Het is een loop waaraan hardlopers kunnen meedoen. Enige ervaring in het hardlopen is wel handig, Samen met René Windhouwer vertrekt de groep op 4 mei s ‘avonds naar Wageningen om het vuur op te halen. Gedurende de nacht van 5 mei wordt het vuur in een hardloopestafette naar Nijkerk gebracht, waar het vuur tussen 9.30 uur en 10.00 uur aankomst. Tijdens de loop zal Ely Hackman van Nijkerk.nieuws de lopers portretteren in foto’s en filmpjes. Deze reportage is terug te vinden op zijn website.

Eventuele deelnemers kunnen zich aanmelden voor deze fantastische loop. Stuur een e-mail met daarin uw naam en contact gegevens, heeft u ervaring met hardlopen? Geef dan ook aan wat uw prestaties zijn. Hierdoor kan René rekening houden met het parcours wat hij ieder jaar weer met veel passie maakt.

De Oranjevereniging verzorgt de lopers met de nodige verzorging. Er is water, sportdrank, en een licht verteerbaar koekje aanwezig. Lopers kunnen uiteraard zelf ook iets meenemen wat ze zelf lekker vinden. Ook is er een poncho aanwezig voor het geval het een regenachtige nacht wordt. De E.H.B.O. wordt ook geregeld door de Oranjevereniging.

Organisator: Oranjevereniging Nijkerk en Oranjevereniging Hoevelaken.